0
Completed

how to setup a website

Gerd Koetje 6 years ago updated by Eugene Pankov (Project coordinator) 6 years ago 10
i keep getting:

It works!

This is the default web page for this server.
The web server software is running but no content has been added, yet.


i added a website + domain

Answer

Answer
Declined
Uninstall Apache first.
Then your website path is probably set incorrectly. Check /var/log/nginx/<website>.error.log for details.
nothing in the website errorlog, but this is in the error.log

2014/07/01 16:50:36 [emerg] 3784#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 16:50:36 [emerg] 3784#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 16:50:36 [emerg] 3784#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 16:50:36 [emerg] 3784#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 16:50:36 [emerg] 3784#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 16:50:36 [emerg] 3784#0: still could not bind()
2014/07/01 22:13:43 [emerg] 4163#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:13:43 [emerg] 4163#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:13:43 [emerg] 4163#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:13:43 [emerg] 4163#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:13:43 [emerg] 4163#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:13:43 [emerg] 4163#0: still could not bind()
2014/07/01 22:18:44 [emerg] 4197#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:18:44 [emerg] 4197#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:18:44 [emerg] 4197#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:18:44 [emerg] 4197#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:18:44 [emerg] 4197#0: bind() to 0.0.0.0:80 failed (98: Address already in use)
2014/07/01 22:18:44 [emerg] 4197#0: still could not bind()
Looks like you didn't stop Apache and it's still running. Check with netstat -tlnp | grep 80. Then kill the apache process by the found PID and restart websites from Ajenti.
tcp 0 0 0.0.0.0:8000 0.0.0.0:* LISTEN 3635/python
This doesn't look right. Try fully restarting NGINX: service nginx restart.
k now i get the nginx 404, gues i should setup website files now